Opret konto Glemt password?

Jeg hedder Joan Pedersen og jeg er selvstændig forhandler for Forever Living Products.

Jeg bor i Østbirk, og sælger herfra Forevers gode og sunde produkter.

Du kan også vælge at bestille dine produkter på denne side. Det er nemt og du får dine varer indenfor 1-6 dage efter bestilling. Ved bestilling er der mulighed for at bruge mobilepay eller bankoverførsel.

Når du handler hos mig, får du, ud over produkter af høj kvalitet, også 90 dages kundetilfredshedsgaranti.

Jeg tilbyder desuden wellnessaftener hjemme hos dig, for dig og dine venner/kolleger/familie
 
Produkterne er baserede på økologisk dyrkede Aloe vera, og grundtanken er enkel: Vis omtanke for din krop, indefra og ud!
 

 

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Om Forevers Aloe vera

Råvarer af høj kvalitet giver produkter af høj kvalitet. Julio fortæller om Forevers Aloe vera og plantage.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Wellness – the movie

Velkommen hjem til familien Sund – mor, far, 2 børn og hamsteren Bella. De bor midt i villaidyllen og har det helt enkelt uforskammet godt. De udstråler en følelse af at være på rette tid og sted i deres tilværelse, de ser lykkelige og utroligt sunde ud. Gad vide hvad det kan skyldes?

Fitness – the movie

Her møder vi det fremgangsrige par, som kan leve deres liv, præcis som de selv vil - og gør det. Begge er meget interesseret i fitness, og ikke kun træning: de vil også spise rigtigt, og de prioriterer at tage hånd om sig selv. Hvor heldigt at de har så gode produkter ved hånden…

Beauty – the movie

Boy meets girl – eller? I den her følger vi to herlige twentysomethings i deres hverdag. Måske er de venner, måske noget mere - vi overlader det til betragteren at foretage den tolkning. Helt sikkert er i hvert fald, at de vælger deres daglige produkter med omsorg.